Drewsensvej Vest - det bliver nødvendigt

Skrevet af Rune Kristensen - 2021-10-16 08:18:25

Trafik I over 10 år er der blevet arbejdet med en overordnet plan for infrastrukturen i Silkeborg. Den skal tilbage på sporet for at få løst de trafikale udfordringer i Silkeborg.

Nordskovvej har vist, at det kan betale sig at investere i løsninger der letter trafikken og skaber bedre forhold for både biler, cykler og gående. Derfor skal moderniseringen forsætte med realiseringen af Drewsensvej Vest.

Det bliver et kommende byråd, der skal tage hånd om løsningen af infrastrukturen og Drewsensvej Vest. Min klare tilgang er at netop Drewsensvej vest vil sikre, at de store investeringer i infrastrukturen vil blive udnyttet fuldt ud og gøre det helt naturligt, at trafikken ud af midtbyen foregår rundt om midtbyen og ikke igennem. Der er en svær politisk beslutning - men nødvendig for at håndtere den øgede mængde af trafik.

Store anlægsinvesteringer med Nordskovvej viser, hvor stor en succes det er, når byrådet tager ansvar og træffer svære beslutninger. Vi skal tilbage på sporet og få realiseret den plan for infrastrukturen i Silkeborg, der blev lanceret for over 10 år siden.

https://www.midtjyllandsavis.dk/artikel/17654085-48f9-49df-957a-0a666f37806b/

 

Del denne blog på SoMe: